Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

 

Meedenken over de optimale oplossing

Of het nu om nieuwbouw, verbouwing, renovatie of groot onderhoud gaat: Loomans Bouwbedrijf staat garant voor een even deskundige als soepele realisatie van uw project. Decennia lang rekenen onze klanten – zowel ondernemers als particu-lieren – al op onze no-nonsense aanpak die gebaseerd is op het centraal stellen van uw behoeften en belangen. Wij voelen ons meer dan alleen de aannemer, de uitvoerder van uw bouwwerkzaamheden. Door actief met u mee te denken over wensen, mogelijkheden en kosten leveren wij een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet en deze vaak zelfs overtreft.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering onderhoudt u contact met dezelfde persoon. Deze is volledig op de hoogte van zowel de wettelijk eisen en uw wensen als de voortgang van de werkzaamheden en dat levert een zorgvuldige coördinatie op. Uw voordeel: de afgegeven tijdsplanning en kostenbegroting worden exact gevolgd.

Het werkgebied van Loomans Bouwbedrijf omvat  Zuid – Oost Brabant. Ons werkterrein omvat kleinere tot middelgrote panden zoals winkels, kantoren, bedrijfshallen en woonhuizen, met een nadruk op projecten waaraan hoge eisen worden gesteld. En onze activiteiten omvatten het hele scala aan bouwwerkzaamheden: van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en verbouwing. Voor al deze (deel)projecten zijn wij voor u een flexibele partner die ernaar streeft uw opdracht uit te voeren in overeenstemming met uw wensen en met een minimum aan overlast.

Loomans Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en dat garandeert dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Zo hanteren de bij Bouwend Nederland aangesloten bedrijven een bedrijfscode die malversaties moet voorkomen. Particulieren die met ons in zee gaan, kunnen rekenen op de extra zekerheid van BouwGarant. 

 

Verbouw en onderhoud tijdelijk goedkoper!  

U heeft het vast al gehoord: in het onlangs bekendgemaakte akkoord over de woningmarkt is besloten om de btw voor verbouwingen en renovaties te verlagen van 21% naar 6%.

Dus heeft u plannen? Dan is het aantrekkelijk om deze het komende jaar uit te laten voeren. Dat kan u een aardige besparing opleveren. De maatregel geldt ook voor werkzaamheden in de tuin. 

 

Aannemer Eindhoven

Loomans Bouwbedrijf is de geschikte aannemer voor de verbouwing van uw woning in of nabij Eindhoven. Wij garanderen u een project van uitstekende kwaliteit!

Loomans Bouwbedrijf is de geschikte aannemer voor de verbouwing van uw woning in of nabij Eindhoven. Wij garanderen u een project van uitstekende kwaliteit! Wij garanderen u een project van uitstekende kwaliteit, waarbij een vakkundige montage en een gedegen advies voor ons essentieel zijn. Betrouwbaarheid staat bij Loomans Bouwbedrijf hoog in het vaandel: afspraak is afspraak!

De kwaliteit van Loomans Bouwbedrijf

Of u nu een aannemer zoekt voor de verbouwing van uw woning in (de buurt van) Eindhoven of voor de aanbouw van een serre, veranda of carport: Loomans Bouwbedrijf gaat graag voor u aan de slag! Als ervaren all-round aannemer kunnen wij u een aantal grote voordelen bieden:

  • U krijgt een eigen contactpersoon voor al uw vragen en aandachtspunten.
  • Deze contactpersoon stelt met zorg een deskundig projectteam samen.
  • Bij Loomans Bouwbedrijf krijgt u uitstekend advies over uw project.
  • Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • U bent verzekerd van een vakkundige montage.
  • Wij bieden u een betrouwbare service, ook na de bouw: u krijgt garantie op het geleverde werk en wij bieden een uitstekende onderhoudsdienst.

Al ruim vijfenzeventig jaar is Loomans Bouwbedrijf uw gerenommeerde all-round aannemer en daarmee een gevestigde naam in Eindhoven. Duidelijkheid is essentieel: u kunt rekenen op heldere, realistische offertes en haalbare bouwplannen!

Offerte

Laat uw verbouwing uitvoeren door all-round aannemer Loomans Bouwbedrijf uit Eindhoven en wees daarmee verzekerd van uitstekende kwaliteit. Vraag vandaag nog een offerte aan! Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen:

Bel ons via 040 21 12 726.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72