Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

 

Wij zijn aangesloten bij BOUWEND NEDERLAND de vereniging van bouw- en infra- bedrijven, is met circa 5.000 lidbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.
 

Wij zijn aangesloten bij BOUWGARANT

 

 

Loomans is aangesloten bij SBIB = stichting beoordeling integriteit bouwnijverheid. SBIB is in het leven geroepen om ondernemingen te registreren die een gedragscode hebben ingevoerd conform het SBIB model. De opdracht is zorg te dragen voor integer gedrag van aangesloten bedrijven. Ons registratienummer is 06 – 06 – 00986.

   

Wij beschikken over het VCA – certificaat en voldoen daarmee aan alle normen van dit kwalificatie- en veiligheidsbeheersysteem.  Ons certificaatnummer is VCA – K21425/03.

 

FUNDEON het kenniscentrum beroepsonderwijs voor de bouw en infra heeft ons erkend als leerbedrijf.


 

Bouwsociëteit Zuid-Oost Brabant heeft als doel het bevorderen en uitwisselen van kontakten tussen alle bij de bouw betrokken personen, ondernemingen en instellingen in Zuid – Oost Brabant.

 

 

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72