Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Betrouwbaar, flexibel en 24 uur per dag beschikbaar

Als de integriteit van een woning of bedrijfspand geweld wordt aangedaan – hetzij door slijtage hetzij door invloeden van buitenaf – dan zijn vooral snelheid en vakmanschap geboden. Voor de gemoedsrust van bewoner, gebruiker of eigenaar. En ook om grotere vervolgschade te voorkomen.

Loomans Onderhoud
heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van dit soort oplossingen. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn: herstellen van daklekkages of stormschade, onderhoud en reparatie van systemen voor verwarming, verlichting en luchtbehandeling, vervangen van hang- en sluitwerk na inbraak, verzorgen van noodreparaties na een ramkraak of na brand-, rook- of waterschade, verwijderen van graffiti en verdelgen van ongedierte. Kortom: het vakkundig oplossen van uw problemen door ervaren specialisten.

Daarnaast kunt u Loomans Onderhoud ook inschakelen voor het uitvoeren van kleinere bouwkundige werkzaamheden zoals preventief of periodiek onderhoud aan uw pand.  Desgewenst nemen we zelfs het complete beheer van onroerendgoed objecten van u over.


De meldkamer van Loomans Onderhoud is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar, dus in geval van een calamiteit kunt u ons onmiddellijk inschakelen. Diverse verzekeringsmaatschappijen, facilitaire diensten en vastgoedbeheerders maken gebruik van deze service. Daarnaast zijn wij partner van TONED (Totaal Onderhoud NEDerland), een landelijk opererende serviceorganisatie voor aansturing, controle en administratieve verwerking van storingsonderhoud. Diverse centraal geleide filiaalbedrijven, ondernemingen en instellingen met in totaal meer dan 10.000 locaties maken hier gebruik van. TONED beschikt over een volledig geautomatiseerd informatiesysteem dat opdrachtgevers in staat stelt de voortgang van hun werkzaamheden via internet te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renovatie en onderhoud

Loomans Onderhoud is uw professionele all-round aannemer bij de renovatie en onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Wij realiseren het herstel snel en deskundig!

Loomans Onderhoud is uw professionele all-round aannemer bij de onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij realiseren het herstel snel en deskundig! Zo wordt grotere vervolgschade voorkomen en kunt u weer met een gerust hart uw pand betreden.

Snelle oplossingen

Loomans Onderhoud heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van oplossingen voor schade aan woningen en bedrijfspanden, of die nu veroorzaakt is door slijtage, weersomstandigheden of invloed van buitenaf. Voorbeelden van werkzaamheden bij een renovatie en onderhoud zijn:

  • Het herstellen van daklekkages of stormschade.
  • Onderhoud en reparatie van systemen voor verwarming, verlichting en luchtbehandeling.
  • Het vervangen van hang- en sluitwerk na inbraak.
  • Het verzorgen van noodreparaties na een ramkraak of na brand-, rook- of waterschade.
  • Het verwijderen van graffiti en verdelgen van ongedierte. 

Kortom: wij zorgen voor een vakkundige renovatie van uw pand door ervaren specialisten. Om welk probleem het ook gaat, wij helpen u graag. Vraag vandaag nog een offerte aan! U kunt Loomans Onderhoud bovendien inschakelen voor het uitvoeren van kleinere bouwkundige werkzaamheden, zoals preventief of periodiek onderhoud aan uw pand. Desgewenst nemen we zelfs het complete beheer van onroerendgoed-objecten van u over. De meldkamer van Loomans Onderhoud is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bereikbaar: bij een calamiteit kunt u ons onmiddellijk inschakelen! 

Bereikbaarheid

Kies ook voor Loomans Onderhoud voor het uitvoeren van uw renovatie en kies daarmee voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Hebt u vragen, aarzel dan niet om ons te benaderen:

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72