Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Snel en flexibel, van deelproject tot turn-key oplevering in Nederland en België


Als er twee dingen van economisch belang zijn bij (ver)bouwwerkzaamheden aan of in een winkelpand, dan zijn het wel snelheid en flexibiliteit. Snelheid, omdat het buiten gebruik stellen van winkeloppervlak - laat staan een hele winkel – omzetverlies betekent. Flexibiliteit, omdat de verkoop vaak gedeeltelijk door moet gaan en dat stelt eisen aan de inzet van technieken, middelen en mensen.

Daarnaast vraagt ook de snelheid van handelen om een flexibele, inventieve en creatieve benadering van het project. Wat immers te doen als de (detail)tekeningen nog niet helemaal klaar zijn? Of als tijdens de uitvoering van een opdracht nog aanpassingen noodzakelijk zijn? Wachten? Nee, vinden wij: onmiddellijk een oplossing zoeken! De medewerkers van Loomans Retail hebben stuk voor stuk ervaring met dit soort werkomstandigheden. Het zijn ervaren vakmensen die vaak aan een half woord genoeg hebben. In voorkomende gevallen werken ze harmonieus samen met het personeel van andere bedrijven die deel uitmaken van het bouwteam. Als Loomans Retail zetten we onze ervaring en vakmanschap ook graag in voor deelprojecten.

Wij hebben bewezen dat we beschikken over de flexibiliteit die nodig is voor dit dynamische werkterrein. Voor iedere (ver)bouwactiviteit in uw winkelomgeving, van een eenvoudige restyling tot de oplevering van een compleet nieuw in- en exterieur, van conceptontwikkeling tot turn-key projectcoördinatie: uw winkel is bij ons in goede handen.

Onze flexibiliteit, strakke planning, coördinatie en snelle uitvoering sluiten naadloos aan bij de eisen die grote winkelketens stellen. Geen wonder dat we ons in de loop der jaren hebben ontwikkeld tot een van de marktleiders op het gebied van winkel(ver)bouw en onderhoud in Nederland en België. Loomans Retail is dan ook een betrouwbare en bekende partner voor zowel zelfstandige winkeliers als voor tal van gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers.

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.


 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72